BAD

Foss VVS AS er spesialisert  på oppussing og bygging av nye bad. Det er alltid gode rabatter å få hos Foss VVS AS . Kompetanse og service er en selvfølge. vårt brede sortiment og gode samarbeidspartnere gir deg mange valgmuligheter og gode priser!

Vi har et tett samarbeid med en rekke kjente leverandører som gir oss tilgang til kvalitetsprodukter Som badekar, blandebatteri, dusjkabinett, dusjvegger, dusjdører, dusjhjørne, boblebad, servant, toalett, varmtvannsbereder, og annet sanitærutstyr.

Vi innehar alle fagfelt

Foss VVS har også et godt samarbeid med andre tekniske entreprenører og kan derfor tilby komplette pakker der også elektriske arbeider, tømrer, maler og murer inngår i leveransen.

Bad

Når du skal velge bad, kan det være lurt og tenke gjennom hvilken stilart du ønsker før du begynner. Hold gjerne stilen ren i alt fra gulvmateriale til møbler og tileggsprodukter.

1. Planlegg det nye badet

Tenk igjennom hvordan badet skal se ut.  Husk at det går an å gjøre baderom større eller mindre. En kan også flytte badet til ett annet sted i huset. Foss VVS AS bidrar gjerne i slike prosesser. Det kan også være lurt å hente inspirasjon fra bilder og brosjyrer og ha dette som et utgangspunkt.

2. Ta mål av baderommet ditt og utarbeide en tegning

Det er viktig å måle opp lengden og høyden på alle vegger i baderommet så nøye som mulig.   Har du skråtak tegn inn også det med egne mål.  Marker på tegningen hvor vinduer og dører er (husk mål med karmer), eventuellt marker hvor du vil ha de flyttet. Tegn inn hvor du ønsker Sluk, kloakkrør, ventilasjon, og hvor rørene kommer inn i rommet.

3. Brukervennlighet

Kvalitetsikre at du har nok plass til å bevege deg rundt i baderommet. Rundt servanten trenger du minimum 80cm i front, og 15cm på sidene. Klosettet trenger minimum 20cm på hver side, og 60cm i front. Du trenger like god plass for å komme inn i dusjen og ut av badekaret. Slår baderomsdøren innover? Hvor mye plass tar det? Vurder om baderomsdøren bør hengsles på en annen måte. Kanskje den kan slå ut, eller at du kanskje kan montere skyvedør?

4. Plassering av møbler og sanitær på bade

Tegn inn i tegningen de møbler du ønsker å ha med på badet

5. Vi kommer på uforpliktende befaring av ditt baderom

Vi kan vurdere muligheter og løsninger ut i fra tegningen din. Kanskje vi også kan foreslå noen spennende nye løsninger du ikke har tenkt på?

Alle bad er forskjellige, og for at vi skal kunne komme med ett bindende pristilbud må en av våre fagfolk besiktige badet ditt og bedømme hva som kan og må gjøres.

6. Vi bygger badet ditt.

Foss VVS utfører rehabilitering og bygging av nye  bad i Bergen og Hordaland. Kontakt oss for mer informasjon på post@fossvvs.no eller telefon 93 81 28 65